Schildervakantie 2018

Schildervakantie 14-21 juli 2018

 

 

Aankomstdag zaterdag 14 juli, vertrekdag zaterdag 21 juli (eerder komen of langer blijven is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid).

Start workshops zondag 15 juli, afsluiting op vrijdag 20 juli.

 

Wat kan je verwachten?


In een heerlijk rustige bosrijke omgeving gaan we in een groep van maximaal 10 deelnemers kennis maken met diverse teken- en schildertechnieken, zoals aquarel, acryl, pastel en mixed media. Ik laat je zien hoe je een aquareltekening  van bv. bloemen maakt, hoe je een dierenportret met pastelpotloden creëert, hoe je een abstract schilderij met acrylverf opzet. Je gaat werken op papier, maar ook schilderijen op canvas maken. Je mag je voorkeur uitspreken voor een techniek waar jij mee aan de slag wilt gaan, daar gaan we dan een mooi werkstuk (of meerdere) mee maken. Je mag zelf ideeën aandragen over het onderwerp wat je graag zou willen maken, er zullen vele inspiratiebronnen aanwezig zijn om je te helpen.  Je zult verstelt staan over wat er mogelijk is, over wat JIJ KAN MAKEN! Zelfs als je nog nooit getekend of geschilderd hebt.


Heb je altijd al eens een schilderij van 60x80 van een uil/olifant/landschap/zonsondergang willen maken? Je kunt het en ik ga je helpen!  Je zult tevreden zijn met het resultaat. Stap voor stap laat ik je zien hoe ik zelf mijn schilderijen heb opgebouwd, tegen welke fouten ik ben aangelopen en welke trucjes ik geleerd heb.

 

We hebben de beschikking over een grote werkruimte binnen, een overdekt terras of we gaan met veldezels de buitenlucht in. In de nabije omgeving zijn vele mooie uitzichtpunten waar we met elkaar heen kunnen gaan om foto’s te maken, inspiratie op te doen of daar ter plekke te schilderen.

 

In de avonduren kunnen we lekker genieten van het kampvuur, het overdekte terras, eventueel muziek maken met elkaar, lekker wijntje of biertje erbij.  Je kunt ook lekker gaan wandelen in de omgeving of er met de auto even op uittrekken.

De vakantie is inclusief ontbijt, lunch, diner en onbeperkt koffie, thee en frisdrank, voor prijzen zie hieronder.  Je kunt overnachten in een huisje (twee slaapkamers, veranda, toilet, douche, wastafel, keukentje, zitje) of in je eigen tent of caravan.

 

De workshops worden gegeven door Marijke, zij heeft ervaring met vele schildertechnieken en met lesgeven. Zij staat te popelen om haar passie over te kunnen brengen op anderen en vooral om schilder/tekenliefhebbers een heerlijke ontspannen week te bezorgen in een prachtige omgeving.

 

Prijzen:

De kosten voor eten en drinken zijn 5000 Kronen per week (dit is ongeveer 196 Euro) per persoon. Je krijgt hiervoor ontbijt, lunch, driegangen diner en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.

 

De kosten voor een huisje zijn 8000 Kronen voor zeven overnachtingen (dit is ongeveer 313 Euro). Dit is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken en keukenset.  De prijs is niet per persoon maar per huisje. We hebben 4,5 en 6-persoons huisjes beschikbaar. Overnachten met een eigen tent of caravan is uiteraard ook mogelijk, zie hiervoor de prijslijst op de website.

 

De kosten voor de schilderworkshops bedragen per persoon per week 5000 Kronen (dit is ongeveer 196 Euro). Dit is inclusief alle benodigde materialen, zoals papier, verf, canvas, enz.

Betaling contant in Kronen, de prijzen vermeld in Euro’s zijn slechts een indicatie. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bart en Marijke van Riemsdijk

www.kempganesh.com

www.facebook.com/kempganesh

Email: feelgoodcreations@live.nl

www.kempganesh.com
Drozdov Czech Republic